Tüm kullanıcı girişleri (nihai hedefler, yorumlar, komisyon ve strateji kayıtları) tarihçesiyle birlikte kalıcı olarak silinecek ve sistem salt okunur kaynak verileriyle sıfırdan kurulacak.
Bu işlem geri alınamaz.